OSTAO NA ZEMLJI

Neymar: Još moram puno raditi da bih bio kako Messi

25.11.2011 u 13:39

Bionic
Reading

Brazilca Neymara, kojeg žele i Real i Barcelona, mnogi jednog dana vide kao najboljeg igrača svijeta. Vjerojatno i sam mašta o tome, ali zasad je još uvijek na zemlji i zna da mora još puno trenirati

Iako se Pele trudi nametnuti da će njegov sunarodnjak Neymar postati bolji igrač od Argentinca Messija, nadolazeća brazilska zvijezda ipak svjesna je da do tog uspjeha ipak treba proći još puno.

'Uvijek sam govorio da još uvijek imam puno toga naučiti. Messi je igrač koji je već ušao u povijest, a sasvim sigruno da će napraviti još jako puno. Ja sam tek na početku karijere i moram puno učiniti da bi dostigao njegovu razinu', rekao je Neymar za fifa.com te nastavio:

'Jedino što sam želio jest igrati nogomet i imati uspješnu karijeru. Radim i vježbam da mogu uvijek dati svoj maksimum i da mogu pomoći svojoj reprezentaciji.'

Neymarov Santos mogao bi se na klupskom SP-u susresti upravo s Barcelonom.

'Tko se ne divi Barceloni? Dugo su ulagali u svoju školu i sada naplaćuju što su radili. Zaslužuju sve pohvale za radost koju donose svojim navijačima, ali i ljubiteljima nogometa', zaključio je Neymar.