Pogledajte ovo!

Neymar je stigao sa smiješkom u mix zonu, a zatim je stiglo pitanje zbog kojeg se odmah pokupio; tu je sve jasno i bez odgovora

24.09.2022 u 16:23

Bionic
Reading

Neymar je ušao fenomenalno u novu sezonu s PSG-om, ali glavna vijest vezana uz pariški klub je njegov odnos s Kylianom Mbappeom

Brazilac igra u životnoj formi! Nakon što je zadnjih godina prečesto bio izvan terena zbog raznih ozljeda zasad ga one zaobilaze, a on zabija. Prvi je strijelac prvenstva sa osam golova, a sada je i u reprezentaciji potvrdio da je u strašnom naletu te je u trijumfu protiv Gane 3:0 upisao dvije asistencije.

No medije više od svega zanima njegov odnos s Kylianom Mbappeom za kojeg se tvrdi da je ozbiljno narušen. Ne može se imati dva šerifa u svlačionici, a svima je jasno kako u pariškom klubu podilaze Francuzu.

Brazilskoj zvijezdi to očigledno smeta, na terenu se ne osjeti, ali osobe bliske klubu uvjerene su da između njega i Mbappea više nema nikakve ljubavi, a potvrdilo se to i poslije utakmice protiv Gane koja se igrala u Le Havreu.

  • +7
Brazil - Gana, nogomet, 24.9.2022. Izvor: EPA / Autor: CHRISTOPHE PETIT TESSON

Neymar je sa smiješkom stigao u mix zonu kako bi porazgovarao s novinarima, ali nije očekivao da će ga umjesto o reprezentaciji, ispitivati o Mbappeu odnosno o njegovom odnosu.

'Ne razumijem', rekao je Brazilac, a nakon što su mu ponovili pitanje opet je rekao 'ne razumijem' i jednostavno otišao.