ISKRENI BRAZILAC

Neymar je sa samo dvije riječi pokazao što misli o tome da je Lionel Messi osvojio Svjetsko prvenstvo

  • D. S. / Hina
  • Zadnja izmjena 19.12.2022 14:38
  • Objavljeno 19.12.2022 u 09:08
Bionic
Reading

Brazilski nogometni majstor Neymar čestitao je svom klupskom suigraču Lionelu Messiju na osvojenoj svjetskoj tituli u Katru

'Čestitam brate', napisala je zvijezda Selecaa na društvenim mrežama, uz poruku na kojoj se vidi fotografija nasmijanog Messija, koji jednom rukom miluje trofej Svjetskog prvenstva, a drugom drži trofej najboljeg igrača turnira.

Neymar (30) i Messi, koji je pet godina stariji od njega, igrali su četiri sezone zajedno u Barceloni (2013.-2017.) te su prije godinu i pol zaigrali zajedno i u dresu PSG-a.

Neymar je u Katru bio najveća zvijezda brazilske reprezentacije, koja je bila veliki favorit, ali je u četvrtfinalu ispala od Hrvatske nakon izvođenja jedanaesteraca.

Čestitke je uputio i bivši engleski reprezentativac Geoff Hurst (81), ali francuskom napadaču Kylianu Mbappeu.

Hurst je do ove večeri bio jedini igrač koji je u povijesti svjetskih prvenstava zabio tri gola u finalu. To se dogodilo u engleskoj pobjedi 4:2 protiv njemačke vrste u finalu SP-a 1966. godine.

  • +13
Argentinska nogometna reprezentacija, SP u nogometu Izvor: EPA / Autor: FRIEDEMANN VOGEL

Večeras mu se pridružio i Mbappe koji je u finalu zabio tri gola za Tricolore, no naslov je nakon izvođenja jedanaesteraca osvojila Argentina.

'Čestitam Mbappeu, imao sam sjajan niz', tvitao je Hurst za vrijeme utakmice.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal