A ŠTO KAŽE MESSI?

Neymar: Bio bih sretan da s Messijem mogu i trenirati

02.11.2012 u 08:41

Bionic
Reading

Najbolji mladi nogometaš svijeta, Brazilac Neymar (20), otkrio je španjolskim medijima da bi igranje uz bok Lionela Messija bilo ostvarenje njegovog sna

Neymara se već dulje vrijeme povezuje s odlaskom iz brazilskog Santosa i dolaskom u katalonsku momčad trenera Tita Vilanove, Barcelonu, međutim Brazilac još nema namjeru pakirati kofere za prekooceanski let.

'Igranje s Messijem bilo bi ostvarenje sna. Pa čak i trening s njime bi me učinio sretnim. No, još nisam spreman za Europu. Sretan sam u Santosu i namjeravam ostati još neko vrijeme', rekao je Neymar za španjolsku Marcu.

Mladi Brazilac vjeruje da Messi, unatoč sjajnoj godini Cristiana Ronalda i Andresa Inieste, najviše zaslužuje nagradu za najboljeg igrača godine (Ballon d'Or).

'Za mene su trojica igrača ispred svih ostalih, a to su Messi, Iniesta i Ronaldo. No, najbolji od te trojice je Messi. Nitko na ovom svijetu ne može izvesti stvari koje Messi radi na svakoj utakmici', veli Neymar kojeg je Argentinac pohvalio u svom posljednjem intervjuu.

'Možete li zamisliti da vas najbolji u vašoj profesiji pohvali? Bio sam jako sretan i mogu mu samo zahvaliti na lijepim riječima', zaključio je razgovor s Marcom napadač Santosa.