POSAO NA POMOLU?

Newcastle pošto-poto želi Kranjčara

10.10.2010 u 10:34

Bionic
Reading

Interes za Niku Kranjčara svakim danom je sve veći. Već smo pisali da je Everton spreman dati Pienaara za hrvatskog reprezentativca, sada se pojavio i Newcastle, koji bi što prije htio potpisati ugovor s Nikom, a šuška se i o interesu Liverpoola

Vijest da Niko Kranjčar nije zadovoljan minutažom koju dobiva u Tottenhamu odjeknula je engleskom ligom. Odmah su u red stali potencijalni kupci. Prvo Everton, a sada se za Niku opasno zagrijao Newcastle, koji želi što prije potpisati predugovor s hrvatskim reprezentativcem, piše News of the World.

Prema pisanju istog lista, čelnici Newcastlea u siječnju žele potpisati predugovor s Kranjčarom, a transfer bi se realizirao u ljetnom prijelaznom roku. Ni Everton nije digao ruke od Nike, a navodno bi u utrku mogao uskočiti i Liverpool u kojem je trenutno turbulentno stanje, no engleski mediji tvrde kako bi 'redsi' našli osam milijuna eura, koliko se pretpostavlja da bi Tottenham tražio za svog veznjaka.

Iako se dosta piše o zainteresiranosti drugih klubova za Kranjčara, trener 'spursa' Harry Redknapp stalno ponavlja da računa na njega, no činjenica je da mu minute daje na kapaljku.