NEVINAŠCE

Nevjerojatno što priča, a zamalo je osakatio Messija

07.01.2016 u 17:18

Bionic
Reading

U prvoj utakmici osmine finala Kupa Kralja Barcelona je sa 4-1 svladala Espanyol, ali više se piše o prljavom potezu gostujućeg vratara nego o sjajnoj predstavi domaće momčadi

Espanyolovi igrači nisu prezali ni od oštrih prekršaja, no sve je nadmašila prljavština njihovog vratara Paua Lopeza koji je poslije jedna akcije pred svojim golom namjerno i iz sve snage nagazio gležanj Lionela Messija.

Daljnji obračun Messija s golmanom spriječio je Suarez, no poslije susreta snimka incidenta brzo je obišla medijski prostor. Bio je to ružan čin Espanyolovog čuvara mreže koji je mogao uzrokovati i Messijevu ozljedu.

O cijelom slučaju oglasio se i Pau Lopez kojeg mediji razapinju. On se pravi nevinašce.

'Nikad nisam izašao na travnjak da nekoga povrijedim. Osjećam se loše zbog toga. Sve se prenapuhalo. Imam čistu savjest. Za mene sve što se dogodilo na terenu tamo i ostaje, a oni koji u to ne žele vjerovati to je njihov problem', rekao je Lopez koji se tako nije ispričao, ali nije želio otvarati ni nove verbalne frontove na pitanje novinara o ponašanju Suareza u tunelu ili izjava Piquea 'o nasilnom Espanyolu'.