POSTAO PREDMET SPRDNJE

Neviđena glupost golmana koštala PAOK Lige prvaka i 15 milijuna eura; navijači u šoku

30.08.2018 u 14:28

Bionic
Reading

Golman grčkog PAOK-a Alexandros Paschalakis postao je predmet sprdnje na društvenim mrežama nakon što je napravio veliku pogrešku kojom je donio svoj klub u težak položaj

Portugalska Benfica stigla je na vrući teren PAOK- Solun s rezultatom 1:1 koji je sugerirao kako moraju igrati hrabro i otvoreno. No, kada je PAOK golom Prijovića već u 13. minuti poveo sa 1:0 činilo se – pogotovo jer je bilo vidljivo kako su Grci puno bolji - da će se Benfica teško plasirati u Ligu prvaka. U tim trenucima trebalo im je pravo čudo…

No, kod rezultata 1:1 golman domaćih Alexandros Paschalakis napravio je grešku koju dugo neće moći izbiti iz glave. Na povratnu loptu svog obrambenog igrača u želji da ne bude korner pokušavao je u padu loptu zadržati na terenu, ali je otklizao što je iskoristio protivnički igrač. Potpuno kriva procjena kojom je samome sebi napravio velike probleme.

No, nakon toga je Paschalakis napravio još veću pogrešku jer je rukom oborio igrača Benfice zbog čega je dosuđen kazneni udarac. Kada je Benfica golom Eduarda Salvia povela 2:1 iz penala bilo je jasno kako će se PAOK teško vratiti, a zbog otvorenije igre dogodilo se suprotno. Benfica je zabila još dva komada za konačnih 4:1 i prolaz u Ligu prvaka. Zaista neviđena glupost golmana koji je do ove utakmice – briljirao. Navijači su u šoku, a klub je ostao bez desetak milijuna eura (minimalno 15!) i prilike da igra protiv - najvećih.

Naravno, zbog ovog velikog kiksa i dvije vezane pogreške Paschalakis je već iste večeri postao predmet sprdnje na društvenim mrežama.

Neki su to nazvali 'pomračenjem uma', neki su ga nazvali 'najvećim idiotom', neki su mišljenja kako je imao 'zatajenje mozga na 10 minuta' , a neki tek da je imao grozan dan. u svakom slučaju njegova kriva procjena i skriveni penal potpuno su okrenuli tijek utakmice.