iako ima logike...

Neugodno iznenađenje na Etihadu! Manchester City prodaje jednog od ključnih igrača Guardioline momčadi

01.06.2022 u 10:03

Bionic
Reading

Čim je najavljen dolazak Erilnga Haalanda u redove Manchester Cityja, bilo je za očekivati da se netko od ofenzivaca Guardioline momčadi osjeti ugroženim

U želji osvajanja Lige prvaka, Manchester City angažirao je Norvežanina Erlinga Haalanda, kojem će primarni zadatak biti zabijati golove.

Naravno, za igrača koji će imati enormnu plaću, jasno je da će imati rezervirano mjesto u prvoj postavi, odnosno da će netko zbog njega 'izvisiti'.

S toga se napisi 'The Suna' čine rezonskim, odnosno da Manchester City krene u prodaju jednog od igrača na kojima još može zaraditi.

A to je Raheem Sterling, 27-godišnji napadač, koji će ući u zadnju godinu ugovora, što znači da bi sljedećeg ljeta mogao napustiti Etihad - besplatno.

I zato se, iako novac Cityju nije problem, pokušava ipak nešto zaraditi. Interes za ovog napadača, kako piše The Sun, pokazali su madridski Real, Bayern i Chelsea.

Inače, nije samo Haaland novo napadačko rješenje, jer ovog ljeta s posudbe u River Plateu, Guardioli će se na raspolaganje staviti i Argentinac Julián Álvarez.

Inače, Sterling je ove sezone u engleskom prvenstvu odigrao 30 utakmica, što je najviše među napadačima. Također, s 13 golova, bio je drugi najefikasniji igrač Guardioline momčadi, iza De Bruynea, koji je zabio 15 golova.