TOP IGRAČI U BRAZILU

Nestvarne Messijeve brojke! Je li on zasad najbolji?

27.06.2014 u 12:10

Bionic
Reading

Na kraju grupne faze natjecanja, pogledajmo koji su se igrači istaknuli sjajnim igrama i još boljom statistikom. Očekivano prednjači Lionel Messi, ali je li on dosad najbolji igrač SP-a?

Nakon grupne faze natjecanja, u kojoj su igrale sve momčadi i svi igrači, pa je stoga i usporedba bolja, pozornost na sebe je skrenula nekolikocina igrača, a za vas smo izdvojili pet vjerojatno najboljih. Na vama je da izaberete tko je dosad na samom vrhu.

Arjen Robben, 30, krilni napadač
Reprezentacija: Nizozemska; Klub: Bayern Munchen
Istaknuo se: U sve tri utakmice koje je odigrala Nizozemska igrač utakmice. Najbolji igrač najučinkovitije i vjerojatno dosad najbolje momčadi.

Lionel Messi, 27, napadač
Reprezentacija: Argentina; klub: Barcelona
Istaknuo se: Najbolji strijelac i najbolji dribler prvenstva. U top 10 po pitanju važnih dodavanja i udaraca po golu.

James Rodriguez, 22, ofenzivni vezni
Reprezentacija: Kolumbija; Klub: Monaco
Istaknuo se: Kamen temeljac kolumbijskog zasad stopostnog bodovnog učinka. Tri gola, dvije asistencije i mnoštvo krasnih poteza tijekom igre.

Karim Benzema, 26, napadač
Reprezentacija: Francuska; Klub: Real Madrid
Isktanuo se: Osim tri gola i dvije asistencije, igrač koji je drugi po udarcima te prvi po ključnim dodavanjima. Za Francusku radi sve – daje lopte za suigrače te završava akcije.

Neymar, 22, napadač
Reprezentacija: Brazil; Klub: Barcelona
Istaknuo se: Po svemu prvi čovjek Brazila, koji djeli prvo mjesto na ljestvici strijelaca. U top 10 driblera te nogometaša koji su najčešće faulirani.

Red je na vama; tko je dosad najbolji igrač na SP-u?