KRAJ KARIJERE ZBOG OKA?

Nesretnom Gattusu podrška od Jordana

25.10.2011 u 12:11

Bionic
Reading

Gennaro Gattuso (33) izvan terena je zbog ozljede oka, a podrška bivšem talijanskom reprezentativcu dolazi sa svih strana, pa i od onih s kojima je Milanov veznjak bio u sukobu

Borbeni Gattuso izvan terena je od početka sezone, kada je u jednom sudaru na utakmici ozlijedio živac lijevog oka. Vid mu se pogoršao, a liječnici su naredili mirovanje nekoliko mjeseci.

Mnogi smatraju da je to i kraj nogometne karijere za omiljenog 'rossonera', iako je on poručio kako se ne misli lako predati i ostaviti se kopački i lopte.

Podrška Gattusu dolazi sa svih strana, pa i od onih s kojima je srčani veznjak imao i nesporazume na terenu. Među onima koji mu žele brz oporavak jest jedan od Tottenhamovih trenera, Joe Jordan, s kojim se Talijan fizički sukobio prošle sezone u Ligi prvaka.

'Znam da sada Gattuso prolazi kroz teško razdoblje. Mogu mu jedino poželjeti da se vrati što prije. Strašno je da čovjek mora prolaziti takve trenutke. Iskreno se nadam kako će ova situacija ići nabolje i kako će se brzo riješiti', izjavio je Jordan.

Gattuso je ozljedu zaradio u sudaru s Nestom


Gattuso je udario Jordana