STRAŠNO!!!

Neporaženi borac je na rubu smrti

14.03.2012 u 07:39

Bionic
Reading

Loše vijesti dolaze iz Bugarske. Neporaženi MMA-ov borac Blagoj Ivanov (25) je morao biti podvrgnut drugoj operaciji i njegovo stanje je kritično

Bugarski gladijator je prije nešto više od dva tjedna bio u jednom sofijskom restoranu gdje je njega i društvo napala skupina od sedam-osam osoba naoružanih palicama i noževima. MMA-ov borac je uboden ispod pazuha u blizini srca i hitno je hospitaliziran.

Brza operacija mu je spasila život i izgledalo je da je njegovo stanje stabilno, ali sada strani portali javljaju da je Ivanov morao biti podvrgnut novoj operaciji. Trenutačno se nalazi u kritičnom stanju i blizu je smrti.

Zbog tog napada digla se cijela zemlja, a na kraju je uhićen 23-godišnji kriminalac poznatiji pod nadimkom Dampela koji je otprije poznat policiji zbog dilanja droge i iznude.

Dampelov odvjetnik tvrdi da je borac taj koji je provocirao i izazvao tučnjavu dok je njegova obitelj poručila da je samo pokušao rastaviti zaraćene strane.

Ivanov je sada u umjetnoj komi u bolnici, na životu ga održavaju samo aparati. Do trenutka nesreće borio se u poznatoj MMA-ovoj organizaciji Bellator, a u sedam mečeva upisao je šest pobjeda uz jedan nevažeći meč.

Javnosti je postao poznat 2008, kada je na Svjetskom prvenstvu u borilačkoj vještini sambo svladao legendarnog Fedora Emelianenka u polufinalu te na kraju došao do zlata.

Ivanov vs. Fujita - jedna od borbi u MMA-u