ODGOĐEN LET U SIBIR

Neočekivani problemi Cibone zbog bizarne pogreške činovnika

28.03.2016 u 20:53

Bionic
Reading

Košarkaši Cibone ipak u ponedjeljak popodne nisu otputovali na majstoricu četvrtfinala Fibinog Eurokupa protiv Jeniseja, a razlog su pogrešne vize u putovnicama igrača i stožera dvostrukog prvaka Europe. Neočekivani problemi za Cibonu koja lovi nastup na Final Fouru...

Naime, odlučujuća utakmica Fibinog Eurokupa zakazana je za srijedu u 19:10 sati po lokalnom vremenu (14:10 po hrvatskom), ali u Ciboni su zbog problema s vizama zatražili da se utakmica u dalekom Sibiru igra u četvrtak.

'Jenisej je telefonski pristao, nadam se da će to i pismeno potvrditi, a nakon što Fiba od Ruskog veleposlanstva dobije pismenu potvrdu da se radi o njihovoj pogrešci vjerujem da će se promijeniti termin utakmice', kazao je za Jutarnji list izvršni dopredsjednik Cibone Aco Petrović dodavši kako bi prema novom planu trebali u daleki Krasnojarsk sletjeti u srijedu ujutro. Međutim, provesti na putu više od deset sati te nekoliko sati kasnije zaigrati hladnom Sibiru odlučujuću utakmicu nije baš uobičajeno…

Kako će cijela ova bizarna situacija utjecati na igrače Cibone teško je reći. Kako doznajemo u Ciboni su uvjereni kako će dobiti novi termin utakmice jer su zatražili vizu za višekratni ulazak, ali je prema njihovu tumačenju njihov činovnik u sve hrvatske putovnice stavio pogrešne vize. Zaista bizarna pogreška uoči tako važne utakmice za mlade igrače Cibone.

'Otprilike bi to značilo da dolazimo u 5 ujutro, a utakmica je u 7:30 navečer. To bi bio apsolutno veliki šok za igrače, međutim i ta opcija je otvorena. Vidjet ćemo što će se događati u naredna 24 sata', kazao je trener Cibone Damir Mulaomerović, prenosi Dnevnik.hr.