MUKA ZA NOVINARE

Neočekivan problem na presici izbornika i igrača Kosova

06.10.2016 u 09:28

Bionic
Reading

Na konferenciji Kosova uoči kvalifikacijske utakmice u Skadru s Hrvatskom (20.45 sati, četvrtak) dogodio se neočekivan problem za hrvatske medije

Pred novinarima su se pojavili izbornik Albert Bunjaki te reprezentativci Samir Ujkani i Hekuran Kryeziu, ali s njima nije bila u tome trenutku za hrvatske medije najvažnija osoba – prevoditelj.

Njih troje je dalo svoja razmišljanja na albanskom jeziku i zatim napustilo prostoriju te tako ostavilo u čudu sve one koji su prisustvovali njihovom izlaganju.

Ipak, nije dugo trebalo da se sazna što je govorio izbornik Kosova Bunjaki. Njegove izjave nisu se previše razlikovale od onih koje je davao proteklih dana.

'Toplo smo dočekani, osjećamo se kao doma, nadam se da ćemo opravdati očekivanja. Ako 100 posto nije dovoljno, dat ćemo 120 posto. Ne pobjeđuje uvijek favorit, optimisti smo', rekao je strateg Kosova te dodao:

'Hrvatska je oslabljena, ali kad u momčadi imate igrače Reala i Juventusa, onda je jasno da Hrvati zaslužuju golemi respekt. Radujemo se ovoj utakmici, a naš motiv je ogroman.'