obavljeno testiranje

[VIDEO] Nenad Bjelica tek se vraća na teren i radu s nogometašima, a već ga je dočekala jedna neugodna vijest

14.10.2020 u 12:21

Bionic
Reading

Nogometaši Osijeka odradili su grupno testiranje na Covid-19, i svi koji su bili na njemu su bili negativni. Nažalost, jedan od igrača, koji je došao s reprezentativnog okupljanja ipak je - pozitivan i s blagim simptomima te će sljedeće dane provesti u samoizolaciji. Tako će 'rekonvalescent' trener Nenad Bjelica, koji je nedavno bio na operaciji leđa, koji se momčadi priključuje u četvrtak, na treninzima imati jednog igrača manje na raspolaganju

Objavu NK Osijeka prenosimo u cjelosti.

Prilikom posljednjeg, pojedinačnog testiranja na Covid-19 jednom je našem nogometašu otkrivena prisutnost koronavirusa.

Posljednje, pojedinačno testiranje na Covid-19 jednom je našem nogometašu otkrilo da je pozitivan na koronavirus. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) ovom prilikom ne objavljujemo njegov identitet, no činjenica je da se zarazio tijekom kraćeg boravka izvan Osijeka, odnosno reprezentativne stanke koju je koristio da bi se odazvao pozivu svoga nacionalnog saveza. Igrač ima blage simptome bolesti, dakle osjeća se dobro, a bitno je istaknuti kako po povratku u naš grad nije bio ni u kakvom kontaktu sa suigračima i drugim ljudima iz Kluba nego je izravno išao na testiranje. Sada je u samoizolaciji, kako je to već propisano epidemiološkim mjerama, sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Početkom ovoga tjedna obavljeno je i grupno testiranje svih naših prvotimaca te članova stručnog stožera, a svi su rezultati bili – negativni.

Sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige i UEFA Europske lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +11
NK Crikvenica - NK Osijek, šesnaestina finala Hrvatskog kupa, 2020/21. Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX