PANIKA U MADRIDU

Nemoralna ponuda Šeika: Vlasnik Manchester Cityja kupuje Ronalda!

04.09.2012 u 14:54

Bionic
Reading

Scenarij koji je do prije nekoliko dana izgledao kao znanstvena fantastika dobio je novi epilog i vrlo lako bi se moglo dogoditi da ponajbolji nogometaš svijeta zamijeni klub

Nezadovoljstvo najboljeg igrača Real Madrida Portugalca Cristiana Ronalda potaknulo je niz reakcija širom svijeta, a španjolski mediji tvrde da je engleski prvak Manchester City već poslao ponudu vrijednu 120 milijuna eura.

Ronaldo bi se tako već u siječnju mogao vratiti u Manchester, ali ne u United, već u City, koji je valjda jedini klub koji može izdvojiti taj rekordni iznos. Portugalčev prijelaz iz Uniteda u Real 2009. za 94 milijuna eura i dalje je rekordan, a City (točnije šeik Mansour bin Zayed) sada nudi 36 milijuna eura više. Neki će reći nemoralna ponuda u vrijeme kada svijet trese kriza kojoj se ne vidi kraj…

Ronaldo je u nedjelju postigao dva zgoditka protiv Granade (3:0), stigao do brojke od 150 pogodaka u dresu 'kraljevskog kluba', ali se pritom nije radovao iz profesionalnih razloga.

Španjolski mediji tvrde da su ti 'profesionalni razlozi' zapravo njegova želja za napuštanjem Reala, a njegov menadžer Jorge Mendes potvrdio je da je Ronaldo u ponedjeljak imao razgovor s predsjednikom Florentinom Perezom.

Uz City, za Ronalda su zainteresirani i United i Chelsea te sveprisutni PSG, koji je ovog ljeta potrošio najviše na pojačanja.