TRANSFER STOLJEĆA

Nemoguće!? Netko za Balea nudi više od Realovih 100 milijuna

26.08.2013 u 11:38

Bionic
Reading

Prema pisanju britanskog Sky Sportsa, vrlo pouzdanog nogometnog izvora, Real Madrid nije jedini klub čiju ponudu za svog najboljeg igrača Garetha Balea razmatraju čelni ljudi Tottenhama

Real Madrid je, činilo se, dosada bio jedini kandidat za dovođenje sjajnog velškog nogometaša, no na pomolu je novi preokret u najzvučnijoj ovoljetnoj sagi. Tako barem tvrdi Sky Sports, koji je uvjeren da postoji još barem jedan klub koji je financijski dovoljno moćan da svoje redove pojača igračem za koji 'spursi' traže 100 milijuna eura.

Nejasno je o kojem se klubu radi, no Sky Sports nagađa da je možda riječ o Manchester Unitedu, koji je već uprihodio maksimalan novčani iznos od prodaje jednog igrača. Bilo je to 2009. godine kada je Cristiano Ronaldo za 94 milijuna eura otišao u 'kraljevski klub'.

Iako je pozornica za Balea na madridskog stadionu Santiago Bernabeuu spremna i iako je Velšanin već u Španjolskoj gdje čeka 'zeleno svjetlo' za odlazak u Madrid, Sky Sports tvrdi da je dogovor između Tottenhama i Reala još daleko od realizacije.