VAN GAAL NA MUKAMA

Nema više tko igrati za ManUtd: Ozlijeđeno 17 igrača!

01.03.2016 u 11:15

Bionic
Reading

Manchester United nalazi se u velikim problemima uoči utakmice s Watfordom u srijedu, s obzirom da ima čak 17 ozlijeđenih nogometaša, a među njima i sve najveće zvijezde...

Van Gaal je u velikim problemima. Iako je nanizao tri pobjede, uključujući i onu u derbiju protiv Arsenala u nedjelju, pitanje je do kad može momčad igrati u tom ritmu, jer zaista više nema tko igrati.

Na popisu ozlijeđenih čak je 17 imena: Donald Love, Matteo Darmian, Phil Jones, Ashley Young, Antonio Valencia, Luke Shaw, Cameron Borthwick-Jackson, Wayne Rooney, Sam Johnstone, Chris Smalling, Axel Tuanzebe, Marcos Rojo, Sean Goss, Marouane Fellaini, Bastian Schweinsteiger, Will Keane i Anthony Martial.

Takva pošast ozljeda nanijela bi štetu svakom klubu svijeta, a raspored utakmica također je nemilosrdan za United: već u srijedu igraju s Watfordom, u nedjelju s WBA, a zatim i s Liverpoolom dvije utakmice u osmini finala Europske lige.

Van Gaalu nadu daje otkriće Marcusa Rashforda, 18-godišnjeg napadača koji se iznenada pojavio i zabio četiri gola u zadnje dvije utakmice. Herrera, Mata i Depay također će morati biti na nivou, jer zamjena za njih nema.

Manchester United nalazi se na petom mjestu u Premiershipu, ali još nije izgubio šanse za plasman u Ligu prvaka. No, morat će pobjeđivati sljedećih tjedana, što neće biti jednostavno u ovoj situaciji...