DEJAN IMPRESIONIRAO

Nema više ismijavanja Lovrena od strane navijača!

25.08.2015 u 11:09

Bionic
Reading

Iako su nastavili sumnjati u Dejana Lovrena tijekom ljetnog pripremnog razdoblja, navijači Liverpoola predomislili su se nakon tri odlične utakmice Premiershipa u kojima klub nije primio niti jedan pogodak...

Brendan Rodgers vjerovao je u njega i čini se da mu se to isplaćuje. Dejan Lovren uspio je vratiti formu na početku sezone i odigrati tri odlične utakmice u kojima 'redsi' nisu primili niti jedan pogodak i imaju sedam osvojenih bodova, samo dva manje od vodećeg Cityja.

U ponedjeljak na Emiratesu naš reprezentativni branič odigrao je još jednom sasvim solidno, a problemi u obrani uglavnom su izbijali na Škrtelovoj strani. Arsenal na kraju nije uspio svladati Mignoleta, a Liverpool može biti zadovoljan otvaranjem sezone.

'Znali smo da će biti teška utakmica. U prvom poluvremenu imali smo toliko prilika zbog kojih žalimo, ali imali su ih i oni. Mi smo obrambeno odigrali savršeno, svi su odradili dobar posao,' izjavio je Dejan Lovren nakon susreta, a igru stražnje linije hvali i trener.

'Jako sam zadovoljan igrom u obrani, rastemo iz utakmice u utakmicu,' kaže Rodgers.



Što se navijača tiče, oni su također okrenuli ploču. Podsjetimo, prošle sezone Lovren je bio pod žestokim kritikama zbog svojih nastupa, proglašavali su ga čak i najgorom kupovinom sezone, a navijačke uvrede na društvenim mrežama bile su redovite nakon svakog susreta. Nastavile su se i u pripremnom razdoblju nakon jedne slabije utakmice u Maleziji, ali sada se situacija promijenila, a Rodgers dobiva pohvale što je vjerovao u svog igrača...