ZAVRŠENA PRIČA

Nekada bliski prijatelj Michaela Schumachera izrekao tužne riječi: Oplakao sam ga...

23.08.2018 u 12:15

Bionic
Reading

Willi Weber, bivši menadžer Michaela Schumachera, pomirio se s time da navjerojatnije nikada neće saznati istinu o zdravstvenom stanju sedmerostrukog prvaka Formule 1

Weber je bio blizak obitelji Michaela Schumachera, ali nakon što je njemački vozač nastradao na skijanju u prosincu 2013. nije mu bilo dozvoljeno da mu dođe u posjet te tako otkrije kakvo je stanje legendarnog sportaša.

Od kada se dogodila teška nesreća baš nitko, osim obitelji i medicinskih djelatnika koji se brinu za Michaela, ne zna kako napreduje njegov oporavak.

Obitelj ga je u potpunosti izolirala od javnosti. Webber se pokušao 'probiti' u dom, ali naišao je na zatvorena vrata. Supruga Corinna se očigledno boji da Webber ne bi došao k Michaelu samo da ga vidi nego bi se raspričao za medije.

Weber je bio i jedan od najglasnijih u traženju istine oko Michaela, ali obitelj do danas nije popustila i ništa nije otkrila niti njemu niti novinarima i brojnim fanovima. Tako je i bivši menadžer digao ruke...

'Oplakao sam Michaela i zatvorio to poglavlje, jer bih inače poludio. Zajedno smo proveli najbolje i najuspješnije vrijeme, razdoblje od 20 godina. Bio je drag i odan prijatelj', rekao je Weber za njemački magazin Bunte te je naglasio da je nesreća istaknula činjenicu 'da nitko od nas nema sudibinu u svojim rukama'.

  • +3
Michael Schumacher Izvor: Profimedia / Autor: Nella/Profimedia