najave iz sad-a

Nekad bilo nezamislivo, a sada na korak od realizacije: Messi i Ronaldo u istom dresu

24.02.2020 u 18:32

Bionic
Reading

Najbolji nogometni dvojac posljednjih desetak godina, Cristiano Ronalo i Lionel Messi, godinama su na terenu, ali i van njega, bili veliki sportski rivali, ali sada se pojavila priča kako bi u skoroj budućnosti mogli dijeliti svlačionicu. I to ne u nekakvoj revijalnoj utakmici....

Već se u nekoliko navrata nagađalo da bi Lionel Messi i Cristiano Ronaldo mogli zaigrati zajedno. Sada je ta priča ponovno aktualizirana, a prema informacijama kojima raspolaže Adrian Heath, menadžer MLS momčadi Minnesote United, to bi se moglo dogoditi već tijekom ove godine.

Heath je uvjeren, a što je otkrio u intervjuu za The Mirror, kako će ove dvije nogometne ikone u istu momčad dovesti David Beckham i da će Messi i Ronaldo nositi dres Inter Miamija.

Bivši veznjak Manchester Uniteda i Real Madrida ima plan u SAD dovesti najveće nogometne zvijezde, posebno one u poodmaklim nogometnim godinama, čije bi prisustvo podiglo ligu na veću razinu, a novoformiranoj franšizi donio nevjerojatan imidž i ogroman marketinški profit.

'S obzirom na Beckhamove veze s igračima i na osnovu plana koji je napravio, već vidim Messija i Ronalda u Inter Miamiju. Mislim da će igrati zajedno u Miamiju', rekao je Heath.

  • +5
La liga, Barcelona - Eibar Izvor: EPA / Autor: ALEJANDRO GARCIA