NIŠTA OD MIROVINE?

Nedved potpisuje novi ugovor s Juventusom

28.05.2009 u 10:56

Bionic
Reading

Češki veteran Pavel Nedved neće ove nedjelje odigrati svoju posljednju utakmicu za Juventus. Talijanski su mediji uvjereni da će 36-godišnji Čeh i narednu sezonu igrati za torinsku momčad

Talijanski novinari sasvim su sigurni da će Pavel Nedved i sljedeće sezone igrati u Juventusu. Naime, 36-godišnji bivši češki reprezentativac već je nekoliko puta zakazao datum odlaska u mirovinu, no svaki put se predomislio. Zadnji put je izjavio da će se ostaviti nogometa u veljači, no zbog pritiska navijača, ali i i igrača, Nedved se predomislio. Činilo se i da će se krajem sezone oprostiti od Juventusa i nogometa, no očito se to neće dogoditi.

'Hoće li Nedved nastaviti karijeru? Ništa nije nemoguće, no to pitanje morate postaviti čelnicima Juventusa', kazao je Nedvedov menadžer za talijansku La Stampu.

S obzirom na to da Juventus u nedjelju nije isplanirao nikakvu svečanost posvećenu Nedvedu, mediji na Apeninima su pretpostavili, a neki i sa sigurnošću izvijestili da će Čeh nastaviti svoju uspješnu karijeru.