FURY PROVOCIRA

'Ne zovi me Vladimir Kličko, to je najveća uvreda'

29.04.2016 u 09:41

Bionic
Reading

Svjetskiboksački prvak u teškoj kategoriji Britanac Tyson Fury izjavio je da je njegov sljedeći suparnik Vladimir Kličko dosadan boksač, koji u svojim dvobojima uopće ne riskira

Fury je u studenome prošle godine u Düsseldorfu pobijedio Klička jednoglasnom odlukom sudaca i preuzeo naslove u verzijama WBA, WBO i IBF. To je bio prvi poraz Klička u 68 borbi. Kličko je na osnovu ugovora odmah poslije meča zatražio revanš, a dvoboj je zakazan za 9. srpnja u Manchesteru.

'Vladimir je boksač koji ne riskira. I sigurno će opet pričati kako dobro udara, ali još nisam vidio da je to radio u svim dosadašnjim mečevima. Jedinu zabavu imao je kada je izgubio nokautom, a to se događa kada pokuša boksati', prenose britanski mediji Furyjevu izjavu.

Kličko je bio svjetski prvak od 2006. godine, sve do tog dvoboja protiv Furyja u studenome prošle godine, koji je do sada u 25 borbi neporažen.

Kličko je nedavno nazvao Furyja klaunom.

'Moram komentirati ovo što je Vladimir rekao o klaunu. Nazovi me klaunom, nazovi me cirkuskom točkom, nazovi me debelim, ružnim, ćelavim. Čak me nazovi Sue ako želiš, ali nemoj me nazvati Vladimir Kličko, jer to mi je najveća uvreda', poručio je Fury.