MADE IN CRNA GORA

Navijači zabili, izveli invaziju, skinuli igrače

01.06.2012 u 08:29

Bionic
Reading

U posljednjem 33. kolu crnogorskog prvenstva Budućnost je poražena kod kuće od Lovćena (0:1), ali je i bez tih bodova domaćin osvojio titulu prvaka. Navijači su u slavlju i pretjerali

Cijelo vrijeme su najžešći domaći fanovi Varvari prekidali utakmicu. Zato nije čudno što se na terenu igrala 103. minuta zbog sudačke nadoknade.

Tada je domaćin imao jedan slobodnjak iz kojeg je mogao poništiti prednost Lovćena iz 18. minute (Turković), ali su navijači podgoričkog kluba počeli šou.

Prvo je jedan od njih uletio na teren s bakljom kojeg je izvela redarska služba, ali nekako u isto vrijeme se pojavio drugi fan Budućnosti s klupskim bojama na licu.

On je prvo podigao jednog igrača Budućnosti u zrak, a zatim je opalio slobodnjak i pogodio. Nakon toga se zatrčao prema sektoru s domaćin navijačima od kojih je nekolicina također ušla na travnjak i njime počela slaviti pogodak.

Sudac je vidio da ovo više nema smisla i odsvirao je kraj, a zatim je uslijedila invazija u kojoj su igrači Budućnosti ostali bez dresova.