ENRIQUE POD PRITISKOM

Navijači stali uz Rakitića: Na kraju će trener biti potjeran!?

13.01.2017 u 07:00

Bionic
Reading

Španjolski mediji nakon utakmice Barcelone i Athletica naglašavaju kako su ovacije koje je Ivan Rakitić dobio pri ulasku u igru dokaz da je publika stala na njegovu stranu i okrenula leđa Luisu Enriqueu kojem ugovor istječe na kraju sezone...

Podsjetimo, naš 28-godišnji veznjak u posljednje vrijeme pao je u nemilost trenera koji ga uopće nije uvrstio u sastav za dvoboj protiv Villarreala, dok je u utakmici protiv Athletica bio rezerva i ušao u igru tek u drugom dijelu.

Pojavile su se zbog toga glasine o njegovom prelasku u Manchester City sljedećeg ljeta, a The Sun tvrdi da posjeduje poruke koje je Rakitić poslao Mandžukiću, Pjaci i Alvesu u kojima najavljuje odlazak ako u Barceloni ostane Luis Enrique.

Što se navijača na Camp Nouu tiče, jasno je na čiju su stranu stali. Španjolski mediji poput dnevnika As naglašavaju da je Ivan Rakitić dobio ovacije prilikom ulaska u igru u srijedu, što je potvrda da se ne slažu s potezim trenutnog Barceloninog trenera.

Lako je moguće kako će Ivan zaista pobijediti u tom sukobu s trenerom, jer je sve više napisa o nezadovoljstvu uprave koja smatra da je Barceloni potreban novi strateg od sljedećeg ljeta, a ni navijači neće previše žaliti ako se donese takva odluka. Zanimljivo, Luis Enrique najavio je da neće trenirati baš nikog ako ga katalonski klub otpiše. Rakitić bi pak uskoro ipak trebao potpisati novi ugovor...