ISPOD SVAKOG NIVOA

Navijači Reala bez milosti: Hoće li opet ponižavati legendu?

16.09.2014 u 16:57

Bionic
Reading

Iker Casillas morao se suočiti s glasnim zvižducima Santiaga Bernabeua tijekom dvoboja protiv Atletica. Hoće li se isto ponoviti i protiv Basela?

Slavni 32-godišnji golman cijelu svoju karijeru igra u dresu 'kraljevskog kluba', s kojim je osvojio sve što se moglo osvojiti, jednako kao i u dresu reprezentacije. No, razmaženi navijači Reala kratkog su pamćenja te su njegov posljednji pad forme doživjeli s negodovanjem koje se pretvorilo u glasne zvižduke kada je u derbiju protiv Atletica primio gol Tiaga, iz blizine nakon kornera.

Casillas je relativno dobro podnio negativne reakcije s tribina, koje su osudili i tamošnji mediji, čiji novinari imaju nešto duže pamćenje od navijača i znaju što je Iker napravio za španjolski i madridski nogomet.

Zvižduci su možda bili u afektu protiv Atletica, no ako se ponove i protiv Basela u utorak, tada ih više ni Ancelotti neće moći ignorirati. Naime, uoči sezone čak tri četvrtine ispitanika Marce izrazilo je želju da Kostarikanac Keylor Navas bude prvi golman ekipe. Talijanski trener nije poslušao želju publike, a sada su stvari izmakle kontroli. I svaka sljedeća pogreška Casillasa može baciti na klupu...