BALLMER NOVI VLASNIK

Navijači odahnuli; kompletirana prodaja LA Clippersa!

13.08.2014 u 08:22

Bionic
Reading

Vodstvo američke profesionalne košarkaške NBA lige objavilo je u utorak kako je kompletirana prodaja Los Angeles Clippersa bivšem izvršnom direktoru Microsofta Steveu Ballmeru.

Ova je odluka objavljena nakon što je sud u Kaliforniji objavio kako je dosadašnja suvlasnica Shelly Sterling imala ovlasti prodati klub.

Još ranije je odbor vlasnika NBA klubova odobrio prodaju.

Shelly Sterling i Steve Ballmer prošloga su mjeseca dogovorili prodaju Clippersa za dvije milijarde dolara, a tome se usprotivio dosadašnji vlasnik Donald Sterling koji je uložio žalbu koju je sud odbio.

'Ovo je jako jako uzbudljivo. Znate, ja sam košarkaški luđak!', kratko je nakon što je i službeno postao vlasnik kluba kazao Ballmer.

Podsjetimo, Donald Sterling je u travnju doživotno izbačen iz NBA lige zbog rasističkih komentara koji su objavljeni u javnosti.

Nakon što je prodaja kluba konačno kompletirana odahnuli su i navijači Clippersa jer je to znak kako najveće zvijezde kluba poput Chrisa Paula ili Blake Griffina ipak neće tražiti odlazak iz kluba zbog sada već bivšeg vlasnika-rasista.