PREOKRET NA ANFIELDU

Navijači Dejana Lovrena izabrali za igrača mjeseca

14.01.2016 u 23:25

Bionic
Reading

Dejan Lovren se oporavlja od ozljede i postoji mogućnost da zaigra i u nedjelju u velikom engleskom derbiju, a u međuvremenu je dobio i konačno priznanje da je pronašao željenu formu

Navijačima Liverpoola je u anketi bilo ponuđeno da između Lovrena, kapetana Hendersona, te napadača Bentekea i Origija izaberu najboljeg klupskog igrača u prosincu. Odlučili su se za hrvatskog braniča koji im je na dodjeli nagrade poručio.

'Hvala svima, čast je dobiti ovakvu nagradu. Najvažnija je momčad i naša stabilnost na terenu, a užitak je raditi s novim trenerom i ispunjavati zadane ciljeve. Dobro se oporavljam od ozljede i nadam se da ću se što ranije moći vratiti na teren i nastaviti raditi svoj posao,' poručuje Dejan.

Dugo su Lovrena mnogi navijači smatrali nesigurnim i preopasnim po svoj gol. No, ozljeda Martina Škrtela 'preko noći' je sve prokrenula. Lovren je pod novim trenerom tada dobio mjesto na desnoj strani obrane (uz Clynea koji je daleko odgovorniji bek od Morena) i tamo počeo pokazivati zašto je prije godinu i pol dana plaćen 20 milijuna funti.


U nedjelju u 15.05 Liverpool na Anfieldu dočekuje Manchester United, a izglednije je da Lovren propusti još taj meč prije povratka na terene. No, već se više puta oporavljao brže od prognoza, a Kloppu je iznimno potreban za važan okršaj...

Protiv Leicestera je Lovren odigrao upravo sjajno