NA POLUVREMENU

Navijači Chelseaja ne mogu vjerovati što je Hazard napravio!

10.03.2016 u 11:03

Bionic
Reading

Eden Hazard iznenadio je englesku javnost nakon što je nonšalantno razmijenio dresove s Angelom di Marijom već na poluvremenu uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka između Chelseaja i PSG-a...

'Ja ne bih mijenjao majicu ni na kraju utakmice. Ali na poluvremenu, to je šokantno,' izjavio je Roy Keane komentirajući utakmicu u kojoj se Chelsea porazom oprostio od Lige prvaka.

'To se ne bi trebalo događati. No, u nekim zemljama uobičajena je promjena na poluvremenu, a ne na kraju. Možda su obojica navikli na to,' pokušao je obraniti svog igrača trener Guus Hiddink.

Kad se sve uzme u obzir, nije iznenađenje što su Edena Hazarda navijači povremeno tijekom utakmice nagrađivali zvižducima, jer ne samo što je mijenjao majice na poluvremenu, već je i uoči utakmice izjavio da bi mu bilo teško odbiti PSG-a kad bi ga poželio u svojim redovima.

'Navijači imaju pravo zviždati. Svatko ima pravo izraziti svoje osjećaje,' priznaje Hiddink kojem je ipak najveći problem što Hazard ove sezone nije zabio niti jednom u Premiershipu niti u Ligi prvaka pa bi ova simbolična razmjena dresova zaista mogla biti prvi korak odlaska Belgijanca iz Londona...