ČEKA SE ODGOVOR

Nastavak verbalnog rata! Max Verstappen nije izdržao i morao ih je bocnuti: Ne bi morali mijenjati da je bilo u redu...

03.07.2021 u 13:11

Bionic
Reading

Pirelli, ekskluzivni dobavljač guma za Formulu 1, odlučio je testirati nove na treninzima ovog vikenda, a na to je reagirao vodeći u ukupnom poretku vozača Max Verstappen

Nizozemac je izgubio sigurnu pobjedu na VN Azerbajdžana nakon puknuća stražnje lijeve gume, a za to je okrivio Pirrelijeve gume. Talijanski proizvođač se opet opravdao da su za puknuće gume (i to ne samo njegove nego i Lancea Strolla) bile krive krhotine te prevelika opterećenja odnosno način vožnje pojedinih vozača što je dodatno razljutilo Verstappena koji je izgleda došao na svoje.

Naime, Pirelli ovog vikenda (VN Austrije) testira nove ojačane stražnje gume i ako se pokažu dobrima koristit će ih vozači na VN Velike Britanije koja je na rasporedu 18. srpnja.

'Da je bilo u redu, ne bi to morali promijeniti. To mi se čini jasno. Vidjet ćemo kako će to proći za sve, ali mene to ne brine. Ne, ne moram dokazivati jesam li bio u pravu, ali jasno je da nešto nije bilo u redu', rekao je Nizozemac i tako bocnuo petu najveću kompaniju guma na svijetu.

  • +7
Formula 1, VN Francuske, 2021. Izvor: EPA / Autor: SEBASTIEN NOGIER