PRED REALIZACIJOM

Napoli povisio ponudu za Radoševića

22.01.2013 u 19:57

Bionic
Reading

Premda se činilo kako se Napoli definitivno povukao iz utrke za mladog Hajdukovog reprezentativca Josipa Radoševića, danas su predstavnici menadžerske agencije koja ih zastupa na Poljudu službeno ponudili Hajduku tri milijuna eura odštete za transfer Radoševića u Napoli

Danas su na Poljud stigla dva talijanska menadžera koji su, u ime Napolija, predali Hajdukovom predsjedniku Marinu Brbiću službenu ponudu za transfer Josipa Radoševića, tešku tri milijuna eura. Hajdukov predsjednik danas je talijanskim medijima potvrdio da je Hajduk dobio ponudu te da očekuje kako će se cijeli posao zgotoviti u naredna dva do tri dana.

Premda se prije samo nekoliko dana činilo kako se Napoli povukao iz ovoga posla te kako Hajduk na stolu ima samo ponudu Parme, jutros je došlo do preokreta. Nakon što se javio Marseilles i još jedan, za sada nepoznati klub iz Njemačke, na Poljud su stigli i predstavnici Napolija i obnovili svoju ponudu te je povisili na tri milijuna eura.

Sada je na redu Hajdukov nadzorni odbor koji mora dati zeleno svjetlo za posao, no to bi trebala biti samo formalnost, jer su se složili s istim uvjetima koje je nudila Parma. Posao je tada propao, jer je Radošević odbio ići u Parmu, no sada bi sve trebalo biti u redu, jer je izjavio kako mu je san zaigrati u Napolijevom dresu.

Iznimno važno za opustošenu Hajdukovu blagajnu je i podatak da će čitav iznos koji Napoli uplati na ime odštete ostati klubu koji bi s ta tri milijuna eura mogao vratiti tekuće dugove i tako 'zaraditi' 400.000 eura premije od Uefe koja mu je trenutačno zamrznuta.