SERIE A

Napoli može i bez Cavanija: 1:0 kontra Cagliarija

26.11.2012 u 21:12

Bionic
Reading

Napuljani su dugo vremena lomili otpor solidnog domaćina, a plod uloženog truda stigao je u 73. minuti utakmice kada je slovački reprezentativac Marek Hamšik zabio pobjednički pogodak

Nogometaši Napolija gostujućom su pobjedom kod Cagliarija 1-0 privremeno zasjeli na drugo mjesto prvenstvene ljestvice Serije A, te su istovremeno smanjili zaostatak za vodećim Juventusom na dva boda.

Napuljani su dugo vremena lomili otpor solidnog domaćina, a plod uloženog truda stigao je u 73. minuti utakmice kada je slovački reprezentativac Marek Hamšik zabio pobjednički pogodak.

Za goste u ovom susretu nije zaigrao najbolji klupski strijelac Edinson Cavani (8), koji odrađuje suspenziju od jedne utakmice zbog prekomjernog broja žutih kartona ove sezone. To je zasigurno bio jedan od razloga zbog kojeg je napad Napolija bio malo 'otupljen', ali ipak dostatan za vrijedna tri boda.

Inter u kasnijem susretu protiv Parme u gostima ima priliku vratiti drugo mjesto, ali samo u slučaju pobjede. Napoli je s ovom pobjedom stigao do 30. boda, dok je Inter s utakmicom manje na trenutno 28.