TOP 10 AKCIJA

Napokon prvo zakucavanje Bryanta, leteći Durant kao Dr. J!

18.12.2015 u 11:01

Bionic
Reading

U košarkaškoj NBA ligi u četvrtak je odigrano svega tri utakmice, ali atraktivnih akcija nije nedostajalo

Prednjačio je ponajbolji košarkaš svijeta LeBron James koji je među 10 najboljih akcija završio dva puta. Njegova akcija, kada sjajno dodaje bez gledanja suigraču Tristanu Thompsonu koji je zakucao, završila je na prvom mjestu. Među Top 10 akcija je i jedno njegovo spretno zakucavanje, ali treba reći kako ga se u jednoj akciji može vidjeti kako neuspješno pokušava blokirati snažnog Novozelađnaina Stevena Adamasa koji je silovito zakucao preko njega.

Autor jedne od najljepših akcija večeri svakako je Kevin Durant koji je svojim letom i polaganjem na tzv. 'drugi obruč' podsjetio na legendarnog Juliusa Dr. J-a Ervinga.

Sve pohvale zaslužuje i 37-godišnji Kobe Bryant koji je izveo svoje prvo zakucavanje u jubilarnoj 20. NBA sezoni. I to ne preko bilo koga nego preko 208 cm visokog centra Houstona Clinta Capele, 21-godišnjeg Švicarca. Njegovi suigrači iz LA Lakersa bili su oduševljeni!

U Top 10 akcija pojavljuje se i Russell Westbrook sa svojom sjajnom asistencijom za Ibaku… Iako su se igrale samo tri utakmice izbor zaista nije bio lak.