DALEKO OD PROBLEMA

Napokon otkriveno gdje je otišao Davor Šuker

25.11.2014 u 22:22

Bionic
Reading

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza propustio je izvanrednu sjednicu Izvršnog odbora saveza kojem je na čelu, a njegov 'zamjenik' Damir Vrbanović otkrio je gdje se kreće na papiru najodgovorniji čovjek hrvatskog nogometa

Davora Šukera proteklih tjedana mediji mogu vidjeti isključivo na inozemnim nogometnim utakmicama. Iako je proteklih desetak dana donijelo dva poprilično snažna potresa (bakljada u Milanu i odgođen derbi Dinama i Hajduka) u hrvatskom nogometu poznati brand Šuker nema potrebu za javnim nastupima. Dapače, nitko nije znao ni gdje je...

'Predsjednik Šuker je član Fifine skupine za profesionalni nogomet i čuli smo se jutros. Mislim da je u Bangkoku,' izvijestio je Damir Vrbanović; prvi čovjek po funkciji u hrvatskom nogometu nakon predsjednika koji je uzeo produljeni godišnji odmor.

Na kraju se ispostavilo da je informacija bila netočna, Vrbanović je pogriješio, jer će Šuker u Bangkok otputovati kasnije te da je trenutačno u Londonu.

Da je bio u Zagrebu Šuker bi vodio sastanak Izvršnog odbora. Ovako je tu dužnost obavljao Vrbanović i javnost izvijestio o zaključcima tog visokog tijela. Šuker je u svjetskoj 'Sodomi i Gomori' od četvrtka, a nije poznato kada će se vratiti u domovinu i uhvatiti u koštac s problemima.