kup kralja

Napokon je i njemu krenulo; Nikola Kalinić zabio prvijenac za Atletico Madrid

05.12.2018 u 21:35

Bionic
Reading

Nogometaši madridskog Atletica u srijedu su na svom stadionu Wanda Metropolitano u Kupu kralja ugostili momčad Saint Andreu. Amateri iz četvrte lige dobro su se držali, na kraju su izgubili 4:0, a drugi gol za 'rojiblancose' zabio je Nikola Kalinić kojemu je ovo bio prvijenac u novoj momčadi

Puna četiri mjeseca ili točno 11 utakmica trebalo je Nikoli Kaliniću da zabije svoj prvi gol za madridski Atletico! Da, dogodilo se i to čudo, nakon što je i sam trener 'rojiblancosa' Diego Simeone počeo javno kritizirati neefikasnost našeg napadača.

Atletico je igrao protiv momčadi Saint Andreu, amatera iz četvrte lige. Jasno je da su 'rojiblancosi' bili apsolutni favoriti bez obzira na to što je Simeone na teren poslao 'drugu momčad'. I trebalo im je da 'slome' žilave i borbene goste koji su 0:0 držali sve do 48. minute utakmice.

Tada ih je 'načeo' Lemar, a u 53. minuti glavom je za 2:0 zabio Nikola Kalinić. Na 3:0 je u 55. povisio Correa, a konačnih 4:0 postavio je Vitolo u 81. minuti.

  • +14
Nikola Kalinić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kalinić bi sada trebao dobiti više minuta na terenu jer je prvi strijelac Atletica Diego Costa morao na operaciju te ga neće biti najmanje sljedeća tri mjeseca...

>> Prilika koju Nikola Kalinić ne smije propustiti; hrvatskom se napadaču napokon 'otvorilo'