NAKON TRI CRVENA

Napad na hrvatskog suca Bebeka; stižu mu i prijetnje smrću!

18.03.2016 u 08:33

Bionic
Reading

U četvrtak su se dijeljm Europe igrale uzvratne utakmice osmine finala nogometne Eurolige, a za veliko iznenađenje pobrinuli su se igrači portugalskog Sportinga iz Brage koji su na svom stadionu uzvratili turskom velikanu Fenerbahčeu te pobjedom 4:1 uzvratili za poraz iz prve utakmice

Sporting je u Bragi pobijedio Fenerbahče 4:1 nadoknadivši poraz 0:1 iz prve utakmice. Incidentnu utakmicu u Portugalu je sudio Ivan Bebek, na koncu pokazavši čak tri crvena kartona gostima i ukupno još 10 žutih kartona. Domaćin je poveo golom Ahmeda Hasana u 11. minuti, no u posljednjim trenucima prvog dijela izjednačio je Alper Potuk.

Ključni trenutak utakmice dogodio se u 66. minuti kada je hrvatski sudac Ivan Bebek dosudio kazneni udarac za Bragu pritom isključivši gostujućeg stopera Mehmeta Topala zbog igranja rukom u kaznenom prostoru. Josue je bio uspješan i Portugalci su poveli 2:1.

Pet minuta kasnije Nikola Stoiljković je zabio za 3:1, a sve dvojbe oko pitanja putnika u četvrtfinale razriješio je pogodak Rafe Silve u 83. minuti. Do konca utakmice Fener je ostao bez još dvojice igrača, a isključeni su Alper Potuk (87) i Volkan Sen (87).

I onda nastaje velika neugodnost po našeg suca, kojem je Volkan Sen prvo ironično čestitao a potom ga i fizički napao, odnosno odgurnuo. Međutim, ni to nije (bilo) sve jer putem društvenih mreža - hrvatskom su sucu počele stizati i prijetnje smrću.