IMA LI TREVOR PRAVO?

Napad na Bilića tamo gdje najviše boli: Ništa nisu krivi igrači!

13.10.2016 u 14:41

Bionic
Reading

Bivši West Hamov nogometaš Trevor Sinclair smatra da je Slaven Bilić glavni krivac za slabe rezultate kluba ove sezone te se pita je li trebao komentirati Europsko prvenstvo, umjesto da slaže svoju momčad tijekom ljeta...

Podsjetimo, West Ham se nalazi na 18. mjestu nakon sedam odigranih kola, a ta pozicija vodi u drugu ligu sljedeće sezone. Iako ima još dovoljno vremena za napredak na ljestvici, jer je sezona tek počela, igra 'čekićara' je zaista zabrinjavajuća, posebno u obrani koja igra katastrofalno.

Baš zbog toga sve je veći pritisak na Slavena Bilića koji će se naći u teškoj poziciji ako West Ham izgubi u gostima kod Crystal Palacea u subotu. Kritičara je pregršt i prije ovog ključnog okršaja, a među njima je i klupska legenda.

'West Ham se ne brani jednako dobro kao prošle sezone. Igrači ne postaju loši preko noći, kome se okrenuti nego menadžeru,' kaže Trevor Sinclar kojem smeta što je Bilić tijekom ljeta vrijeme gubio u Francuskoj kao stručni komentator utakmica:

'Bio je jako zabavan dok je komentirao Euro, no nije li se trebao koncentrirati na dovođenje pojačanja koja nisu sjajna ove sezone? Ako u sljedeće tri utakmice ne počnu skupljati bodove, preseljenje iz snova na London Stadium moglo bi se pretvoriti u noćnu moru.'

'Prošle godine u isto vrijeme igrači West Hama pretrčali su 791 km i bili peti u cijeloj ligi, a sada su pretrčali 756 km i nalaze se na 13. mjestu. Radi li se jednako naporno u klubu, nisam siguran,' zaključio je bivši krilni napadač koji je osim za West Ham u karijeri igrao i za Manchester City, Cardiff City i QPR.