ht prva liga

Nakon zabrinjavajućih vijesti s Kajzerice, doznajemo što će biti s utakmicom između Dinama i Lokomotive

15.08.2020 u 14:04

Bionic
Reading

Koronavirus koji je ušao u svlačionicu Lokomotive ipak nije doveo do odgode nedjeljne utakmice, koju će od 20.05 sati (MAXtv, Arenasport 3) na maksimirskom stadionu igrati Dinamo i Lokomotiva

Nakon što je prošle nedjelje potvrđeno kako je jedan igrač Lokomotive zaražen koronavirusom, ali i izoliran od ostatka momčadi, klub s Kajzerice u petak objavio je da, nažalost, to ipak nije bio jedini slučaj, već da su zaražena četvorica nogometaša.

U Hrvatskom nogometnom savezu rukovodili su se preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i čekali njihovu subotnju sugestiju hoće li momčadima dozvoliti da u nedjelju odmjere snage na terenu.

Nakon subotnjih konzultatcija s epidemiolozima, od kojih su dobili 'zeleno svjetlo' Josip Brezni, povjerenik natjecanja, potvrdio je za tportal da će se utakmica igrati prema ranijem rasporedu.

  • +4
Finale Hrvatskog kupa 2020., Rijeka - Lokomotiva, Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Nogomet se vratio na MAXtv! Napokon opet možemo uživati u nogometu s domaćih terena uz Arenasport kanale. Sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr