LEVI

Nakon velikog slalomskog uspjeha oglasile su se Zrinka Ljutić i Leona Popović: Ostaje žal...

11.11.2023 u 15:47

Bionic
Reading

Hrvatske skijašica Zrinka Ljutić i Leona Popović prokomentirale su svoje subotnje slalomske nastupe u Leviju na kojem su zauzele 9. odnosno 10, mjesto.

'Utrka je bila zahtjevna, a definitivno smo zadovoljne što smo na kraju među deset najboljih', rekla je hrvatska skijašica Zrinka Ljutić nakon prvog slaloma sezone.

Zrinka Ljutić je zauzela deveto, a Leona Popović deseto mjesto, dok je najbrža na premijernom slalomu sezone bila Slovakinja Petra Vlhova. Obje hrvatske skijašice imale su za njom zaostatak nešto veći od tri sekunde.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

„Probile smo led, a rezultati su dobri. Neke stvari sigurno možemo popraviti, a u nedjelju je već novi dan i nova prilika da budemo još bolje“, komentirala je utrku Ljutić, dok se s njom složila i Leona Popović.

„Slažem se, dobro smo otvorile slalomsku sezonu. Možda postoji mali žal jer smo neke stvari mogle bolje odraditi, ali možemo sve to popraviti na istom mjestu već u nedjelju. Trudit ćemo se ostvariti još bolje rezultate“, izjavila je Popović.