KAD DE SANCTIS 'DARUJE'

Nakon uvreda, skupljaču lopti poklonio poljubac i dres

27.04.2012 u 07:28

Bionic
Reading

Golman Napolija Morgan de Sanctis s puno je emocija proživljavao svaki trenutak dvoboja u gostima protiv Leccea. A otišao je toliko daleko da je izvrijeđao mladog skupljača lopti, koji je, po njegovu mišljenju, prebrzo vraćao lopte u teren

Iako se to čini posve nevažnom ulogom, skupljači lopti itekako mogu utjecati, ako ne na rezultat, onda barem na raspoloženje igrača na terenu. Nekima loptu vrate sa zakašnjenjem, a nekome, kao u slučaju kada je Napoli gostovao kod Leccea te vodio 1:0, prebrzo. A upravo to uzrujalo je golmana gostiju Morgana de Sanctisa koji je zbog toga izvrijeđao jednog od skupljača lopti.

Međutim, kada je shvatio da je pretjerao, prije odlaska na odmor u poluvremenu, prišao je dječaku, poljubio ga i poklonio mu svoj dres. Ta se gesta svidjela i njegovom kolegi, koji je isto poželio poklon.

Napoli je, inače, ovu utakmicu dobio sa 2:0 te se trenutno nalazi na četvrtom mjestu, s bodom zaostatka za trećim Lazijom, odnosno pozicijom koja vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.