panika u zadru

Nakon što je otkriveno da je zaražen koronavirusom oglasio se i Borna Ćorić

22.06.2020 u 10:16

Bionic
Reading

Hrvatski tenisač Borna Ćorić, koji je jučer testiran na koronavirus, potvrdio je u ponedjeljak na svom Instagram profilu da je pozitivan, dodajući da se osjeća dobro...

'Bok svima! Želim vas sve obavijestiti da sam pozitivan na COVID-19. Također želim pozvati sve koji ste bili u kontaktu sa mnom zadnjih nekoliko dana da se testirate. Jako mi je žao ako sam nekoga zarazio. Osjećam se dobro i nemam simptome', napisao je Borna Ćorić na Instagramu.

Naime, jučer je objavljeno da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov, koji se u subotu povukao s humanitarnog turnira Adria Tour kojeg je u Zadru organizirao Novak Đoković, pozitivan na koronavirus. Nakon te objave otkazano je finale između Đokovića i Rusa Andreja Rubljova.

Također nakon toga su svi koji su bili u kontaktu s bugarskim tenisačem odvedeni testiranje na koronavirus. Između ostalih testirani su Marin Čilić, Borna Ćorić, Alexander Zverev, Donna Vekić.

  • +43
Sudionici Adria tour turnira testirani na koronavirus Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc / CROPIX

U ponedjeljak ujutro objavljeno je kako je testiranjem utvrđeno da su trojica tenisača, među kojima je i Borna Ćorić, pozitivni na koronavirus, kao i trener Grigora Dimitrova.

  • +8
Grigor Dimitrov, tenisač zaražen koranavirusom u bliskom kontaktu sa brojnim sportašima u Zadru Izvor: Pixsell / Autor: Marko Dimic/PIXSELL