OKUPLJANJE STARE GARDE

Nakon Šimića, u Dinamo se vraća i Leko

24.04.2010 u 23:01

Bionic
Reading

Iako službenih potvrda nema ni za Šimićev povratak, a još manje za Lekin, informatori bliski klubu potvrdili su da su dva bivša igrača pred povratkom u Maksimir

Nakon što je Dario Šimić dogovorio sve detalje povratka u matično jato, Jutarnji list piše da je Dinamo na pragu dogovora s Jerkom Lekom, još jednim bivšim reprezentativcem koji je ponikao u juniorskoj školi kluba iz Maksimira.

'Dinamo je uvijek opcija. Ima nešto osim srca što me vuče prema Maksimiru. Rastao sam se s modrima bez osvojenog naslova prvaka. S time se nikada nisam pomirio niti neću', izjavio je nedavno Jerko Leko.

Kako Jutarnji list saznaje, jedina prepreka Lekinu povratku u Dinamo moglo bi biti zanimanje nekolicine prvoligaša iz Francuske i Njemačke za njegove usluge. Međutim, ti klubovi svoj interes nisu još ničime konkretizirali, za razliku od Zdravka Mamića koji je Leku želio vidjeti u Dinamu još od 2006. godine, kada se on rastao s Dinamom iz Kijeva. Ipak, umjesto Maksimira, odlučio se za život u Kneževini Monaco.