šok terapija

Igor Angelovski je nakon samo dva mjeseca dobio otkaz u Gorici; nije ostvario niti jednu jedinu pobjedu

05.11.2022 u 10:39

Bionic
Reading

Nogometaši Gorice u petak su u 16. kolu SuperSport HNL-a izgubili 1:0 u gostima kod Istre 1961, a u subotu ujutro je predsjednik kluba Nenad Črnko uručio otkaz treneru Igoru Angelovskom

Na klupi Gorice je bivši makedonski izbornik Igor Angelovski izdržao nešto više od dva mjeseca. Momčad je preuzeo 30. kolovoza, a od tada u SuperSport HNL-u nije uspio upisati niti jednu jedinu pobjedu.

U deset utakmica, koliko je Angelovski vodio momčad iz Velike Gorice, ostvario je osam poraza i samo dva remija. Za njega je koban bio poraz kojeg je Gorica doživjela u petak, u 16. kolu na gostovanju kod Istre 1961 u Puli.

  • +12
Istra 1961 - Gorica, 16. kolo SuperSport HNL-a, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic

'Želimo Vas obavijestiti da je predsjednik Gorice Nenad Črnko razriješio gospodina Igora Angelovskog funkcije trenera i sportskog direktora Kluba. Odluka o prekidu suradnje donesena je nakon poraza u 16. kolu prvenstva protiv Istre 1961', objavili su iz NK Gorica te dodali:

'Klub će odluku o imenovanju novog trenera donijeti do ponedjeljka te ćemo Vas o tome pravovremeno informirati.'

Kako god bilo, Gorica je zakucana na samom dnu prvenstvene ljestvice, nakon 16 odigranih kola ima samo jednu pobjedu uz četiri remija i čak 11 poraza, osvojila je tek sedam bodova uz gol-razliku 11:24.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore