VISAŠKI MITING

Nakon Rijeke, Blanka u Malmöu u novom iskušenju

02.02.2009 u 13:45

Bionic
Reading

Malmö, grad na jugu Švedske bit će sljedeća natjecateljska destinacija Blanke Vlašić. Velebna arena ugostit će poznata atletska imena na mitingu Malmö Indoor Gala 2009.

U utorak od 20.55, dvije Ruskinje, Svjetlana Shkolina i Viktorija Klyugina, čiji je suprug Sergey Klyugin osvajač olimpijskog visaškog zlata u Sydneyu, pokušat će omesti našu rekorderku u pohodu na vrh pobjedničkog postolja.

'Tek sada vidim kako je ispravna bila odluka o propuštanju natjecanja u Göteborgu', kazala je Blanka uoči puta u Malmö. Skočni zglob odrazne noge bolio je sve vrijeme nakon riječkog natjecanja, pa gotovo do posljednjeg treninga u Splitu.

Po dolasku u hotel u nedjelju u 16 sati je odradila presicu, a u 19.30 zajedno s Bojanom Marinovićem i menadžerom Haroldom Edletzbergerom, posjetila je Hrvatsko kulturno društvo Jadran, gdje se okupio velik broj hrvatskih ljudi.

Natjecanje u Malmöu bit će prvo u seriji od triju povezanih mitinga, bez povratka kući, gdje će Blanka pokušati stabilizirati izvrstan početak sezone.