napušta 'redse'

Nakon ovog sastanka, transfer Dejana Lovrena više nije upitan?

14.06.2019 u 21:38

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac i branič aktualnog europskog prvaka Liverpoola, Dejan Lovren, mogao bi ovog ljeta promijeniti sredinu

Gianluca Di Marzio, jedan od najuglednijih talijanskih novinara što se tiče transfera u talijanskim klubovima, objavio je informaciju kako je Dejan Lovren prva želja 'rossonera' koji su zadnjih sezona ulupali stotine milijuna eura na dovođenje igrača, a zauzvrat nisu dobili ništa.

Uslijedile su promjene u stručnom stožeru, novi trener postao je Marco Giampaolo, generalni direktor Paolo Maldini, sportski direktor Frederico Massara, a naš Zvonim Boban također je predstavljen kao veliko pojačanje 'crveno-crnih'.

Naš 29-godišnji stoper bio je jedan od ključnih igrača Jürgena Kloppa u pohodu na finale Lige prvaka prošle sezone, no ove prilikom osvajanja najprestižnijeg europskog trofeja pao je u drugi plan.

  • +4
Dejan Lovren; Sberbank Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Luka Stanzl

Dejan Lovren finale Lige prvaka odgledao je s klupe pa su se probudile glasine da će ovog ljeta biti prodan iz Liverpoola.

Britanski The Times tvrdi pak kako Liverpool za Lovrena traži tek 28 milijuna eura, što ne bi bio problem platiti klubu poput Milana koji je znao na sumnjiva pojačanja baciti i po 200 milijuna eura prije dvije godine, u razdoblju kad je klupljen i Nikola Kalinić.

Sve je očito otišlo još korak dalje, jer portal milannews.it piše kako su Lovrenovi predstavnici tijekom petka boravili u klupskim prostorijama i dogovarali detalje mogućeg transfera.

  • +16
Liga prvaka, finale: Liverpool - Tottenham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia