smrznuti na klupi

Nakon ove snimke hrvatski nogometaši ne smiju se žaliti na hladnoću

26.03.2017 u 12:12

Bionic
Reading

Proteklih dana imali smo u Hrvatskoj ugodne vremenske uvjete, s puno sunca, te smo počeli i nositi kratke rukave. Stoga nam ove snimke sa sjevera Europe izgledaju pomalo nevjerojatne

Ovih dana u fokusu nogometnih zbivanja su reprezentativni ogledi, odnosno kvalifikacijski okršaji za odlazak na SP u Rusiju 2018. godine.

Hrvatska je svoj posao odradila u petak, svladavši Ukrajinu, a u našoj I skupini igrali su i Islanđani, koji su u gostima svladali Kosovo.

Naravno, rezultat je očekivan, no pitamo se - što bi bilo da najbolji islandski igrači ne igraju inozemstvu, u kakvoj bi formi bili?

Naime, prvenstvo još uvijek nije počelo, a kada vidimo kakvi su vremenski uvjeti kod njih, onda nam je i jasno zašto čekaju početak svibnja.

Trenutno se momčadi još uigravaju te ponekad odigraju kup-utakmicu, ako im vrijeme dopusti.

Prije par dana u Reykjaviku su League-kup okršaj trebali igrati drugoligaš Fram i prvoligaš Breidablik. I krenuli su jer prognoza nije bila tako očajna.

Ipak, u jednom je trenutku zapuhao jak vjetar, stigli su oblaci i u roku od nekoliko minuta sve je bilo pod snijegom. Igrači su se smrzavali pa je sudac, pri vodstvu Breidablika 1:0, morao prekinuti utakmicu.