A ČINILO SE NEMOGUĆIM...

Nakon ove Messijeve izjave život je u Barceloni - stao!

18.11.2014 u 16:43

Bionic
Reading

Iako je i sâm svojevremeno govorio da bi ostao u Barceloni do kraja karijere, Lionel Messi očito se predomislio

Uoči prijateljskog dvoboja na Old Trafordu, između Messijeve Argentine i Ronaldova Portugala, argentinski dnevnik Ole objavio je veliki intervju s Leom Messijem.

Naravno, razgovaralo se o velikom rivalstvu dvojice ponajboljih svjetskih nogometaša, ali veću je pozornost dobila Messijeva izjava da bi mogao napustiti Barcelonu. Iako je još nedavno tvrdio da će u Kataloniji dočekati nogometnu mirovinu, očito mu, nakon brojnih trofeja i nagrada, nedostaje izazova.

'Živim u sadašnjosti, želim uspješnu godinu s Barcelonom, želim osvajati naslove. Ništa više', rekao je Messi i dodao rečenicu zbog koje će život u Barceloni stati.

'Nakon toga ćemo vidjeti.'

'Nogomet je staza s mnogo puteljaka i prilika za skretanje… Iako sam oduvijek govorio da ću ostati u Barceloni, ponekad se dogode stvari upravo suprotne od onih kakvima ste ih zamislili. Da, o tome sam stalno govorio. Da je do mene, ostao bih u Barci zauvijek. Ali, upravo sam vam rekao, u životu ne dobijete uvijek ono što ste željeli.'

'To je još izraženije u nogometu, koji je nepredvidiv i u kojem se događa mnogo stvari. Komplicirano je', zagonetno je zaključio Lionel Messi.