stiglo priopćenje

Nakon napisa o teškoj bolesti trenera i sportskog direktora Damira Krznara iz Dinama otkrili o čemu se zapravo radi

27.04.2021 u 13:44

Bionic
Reading

Iz Dinama su reagirali priopćenjem nakon što se medijima proširila priča kako je prvom treneru Damiru Krznaru narušeno zdravlje zbog čega je njegov ostanak na klupi Modrih u pitanju

Nakon što je momčad Dinama s Damirom Krznarom na klupi izbacila moćni Tottenham iz Europske lige postalo je jasno kako je nasljednik Zorana Mamića – bio pun pogodak.

Nakon toga je Dinamo namučio i veliki Villarreal, a u dva derbija (Osijek i Hajduk) izvukao je rezultat koji dovodi Modre blizu nove titule prvaka.

No, paralelno s tim pojavila se informacija kako je Damiru Krznaru narušeno zdravlje zbog čega je njegov ostanak na klupi Dinama došao u pitanje. Neki su pisali i o o teškoj bolesti... No, ubrzo su iz Dinama reagirali priopćenjem u koje je jasno o čemu se radi (bolest koja je pod kontrolom) i prenosimo ga u cijelosti:

PRIOPĆENJE GNK DINAMO

'Temeljem današnjih napisa u medijima o navodno teško narušenom zdravlju glavnog trenera Dinama g. Damira Krznara zbog kojeg je 'upitna njegova trenerska pozicija', demantiramo da se radi o teškoj bolesti. Riječ je o autoimunoj bolesti koja je pod kontrolom i ni na koji način ne utječe na njegovo obavljanje poslova glavnog trenera i sportskog direktora, kako sada tako ni u budućnosti.

Naš trener u potpunosti je posvećen poslu i koncentriran na uspješan završetak sezone, osvajanje dvostruke titule te pripreme za iduću natjecateljsku sezonu.

Tekstove o narušenom zdravlju našeg glavnog trenera smatramo zadiranjem u privatnost g. Krznara te pokušajem destabilizacije momčadi i kluba u ključnim trenucima sezone kada očekujemo osvajanje još jednog naslova prvaka Hrvatske i ulazak u finale Hrvatskog nogometnog kupa', piše u priopćenju