dobra 'vibra' na maksimiru

Nakon Mandžukića na treningu reprezentacije pojavio se još jedan njezin legendarni igrač; pitanje je samo s kojom namjerom

02.09.2020 u 21:16

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u Zagrebu se priprema za subotnji ogled koji je čeka u Portu, protiv Portugala. Riječ je o utakmici u sklopu Lige nacija

Izbornik Dalić i njegov stožer od ponedjeljka su sa svojim igračima na treninzima u Maksimiru.

Ove srijede momčadi su se priključili i Ivan Perišić odnosno Marcelo Brozović, pa osim najavljenih izostanaka, poput Modrića, Rakitića i Pongračića, izbornik napokon ima sve igrače na koje u ovom trenutku može računati.

No, sigurni smo da ne bi imao ništa protiv i da su mu se mogli priključiti dva nenadana, ali draga gosta.

U utorak je trening reprezentacije gledao Mario Mandžukić, da bi se ove srijede uz maksimirski travnjak ukazao i bivši kapetan Darijo Srna.

I dok je Mandžukić bio raspoložen, pa je svoj dolazak prokomentirao riječima: Došao sam provjeriti je li sve pod kontrolom..., Srna je ipak ostao puno tajanstveniji.

Doduše, on sada obnaša ulogu sportskog direktora Šahtara, pa možda nije ni smio reći u kojoj se ulozi pojavio na ovom treningu. Je li došao gledati pojačanje za svoj klub ili samo dati podršku bivšim suigračima?

  • +5
Trening hrvatske nogometne reprezentacije, 2. 9. 2020. Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX