POJAČANJE U KOPRIVNICI

Nakon katastrofe protiv Dinama iz hrvatskog prvoligaša objavili sjajnu vijest

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni prvoligaš Slaven Belupo doveo je u svoje redove Arba Manaja, 24-godišnjeg napadača s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor uz mogućnost produljenja

Pravo nastupa Manaj će imati u trećem kolu SuperSport HNL-a kada Slaven Belupo gostuje kod Osijeka. Manaj je u karijeri branio boje kosovskih klubova Dukagjini i Trepče za koje je u 52 utakmice postigao 24 pogotka te turskih drugoligaša Keciorengucia, Balikesirspora i Bandirmaspora za koje je u 48 nastupa postigao 18 pogodaka.

Treba naglasiti i da je za reprezentaciju Kosova skupio tri nastupa, od kojih dva u lipnju prošle godine te je postigao jedan pogodak.

'Sretan sam što sam potpisao ugovor sa Slaven Belupom. Znam sve o ligi i klubu. Vjerujem da ću se brzo prilagoditi momčadi i da ću joj svojim igrama pomoći da ostvari što bolje rezultate', rekao je po potpisu ugovora Manaj.

Slaven Belupo - Dinamo 1:5, 2. kolo SuperSport HNL, 2'22/23. (sažetak) Izvor: tportal.hr / Autor: MAXSport/tportal

Podsjetimo kako je Slaven Belupo novu ligašku sezonu otvorio pobjedom kod Varaždina od 1:0, dok je potom na domaćem terenu poražen od prvaka Dinama s 1:5.

  • +6
Slaven Belupo - Dinamo, 2. kolo SuperSport HNL-a, 2022/23. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.