DOBRA PARTY PLAVUŠA

Nakon godina partijanja lijepa Anna Maria odabrala Kuran i Özila

30.06.2010 u 14:21

Bionic
Reading

Njemački reprezentativac Mesut Özil ugodno je iznenađenje Svjetskog nogometnog prvenstva, a njemački mediji otkrili su da je njegova djevojka Anna Maria bila itekako prpošna i raskalašena prije nego ga je upoznala

Nekad je bila razuzdana plavuša koja je polugola defilirala partijima svoje puno poznatije sestrice Sarah Connor, a danas je mirna crnka koja rado utone u molitvu i živi pravi obiteljski život. Riječ je o Anna Mariji Lewe, zgodnoj 28-godišnjakinji, aktualnoj djevojci njemačkog nogometnog superheroja Mesuta Özila koji je oduševio nogometnu javnost svojim igrama na Svjetskom prvenstvu.

Anna Maria je pronašla ljubav svog života, prije mjesec dana prešla na islam i od sponzoruše u pravom smislu te riječi doslovce preko noći postala ugledna mlada žena sa sređenim obiteljskim životom. Da je Amerikanka, nema sumnje da bi se u Hollywoodu već razrađivao scenarij za film o njoj. No nije joj išlo sve po špagi.

Mlada dama je zarađivala za život pokazujući svoje polugolo tijelo, no s vremenom je shvatila da postoji i bolji način da zaradi eure. Nekako je ušla u svlačionicu Werdera i prvo ulovila Ludovica Magnina, zatim se udala za Pekku Lagerbloma, a onda nakon rastave pronašla ljubav svog života - Mesuta Özila. Njemački mediji puni su hvale na račun novog života lijepe Anne Marije, ali i Özilovog odabira družice. Navodno je upravo ona njegova snaga, upravo je ona razlog njegovih fantastičnih igara u Južnoafričkoj Republici.

Kako bilo, nekad plavuša, danas diskretna crnka, postala je priča nad pričama u Njemačkoj, pa i šire. S obzirom da je Özil njemački Turčin, ta priča dobila je i na širem kontekstu. Uspjeh Njemačke na SP-u samo je dodatno raspirio interes za do jučer gotovo nepoznat par. Eto kako nogomet može pisati i lijepe priče...